Jan Petit es converteix en ‘la web de les famílies de Sant Cugat’

La pàgina web d’activitats familiars i de serveis es fusiona amb Pares i Nens es fan grans

Després de dos anys del naixement de Jan Petit amb l’objectiu de fer arribar a les famílies de Sant Cugat informació d’interès com activitats, notícies o una àmplia guia de serveis, la plataforma web es fusiona amb Pares i Nens es fan gran.

D’aquesta manera, des d’aquest 14 de setembre, ambdues webs dirigides a les famílies amb nens en edat escolar, es converteixen en una única i completa plataforma on-line per a famílies, “la web de les famílies de Sant Cugat”.

El nou Jan Petit, adopta una nova identitat, amb més continguts, recursos i serveis per a tothom, en una plataforma moderna i actualitzada, que s’adapta a tot tipus de dispositius.

“La nostra raó de ser, és la d’acompanyar i donar suport en la tasca que ens ocupa a tots els pares i mares en la criança dels nostres fills, i es fa extensible a altres membres familiars que també hi participen”, defineixen en la seva pàgina web.

En el nou espai es podran trobar totes les activitats familiars que es fan al municipi, així com les notícies d’interès que hi succeeixen. Igualment, es difondran continguts interessants per a petits i grans, així com informant, de manera personalitzada amb butlletins personalitzats, entre altres serveis.

 
Comentaris

Destaquem