contingut promocionat

logo àptima

Jiménez: “Oferim una atenció integral en el propi centre”

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa va arribar a Sant Cugat l’any 2014, per a donar resposta a les necessitats de la població de Sant Cugat en l’àmbit de l’assistència sanitària privada

En què consisteix l’atenció integral?

Àptima Centre Clínic Sant Cugat atén, en el mateix centre, la gran majoria de necessitats de la població. A més d’oferir totes les especialitats mèdiques, estem organitzats en Unitats per tal de donar una atenció integral. A tall d’exemple tenim la Unitat de la Dona que està formada per un equip multidisciplinari de professionals amb Ginecòlegs, Uròleg, Endocrinòleg, Reumatòleg, Cirurgià, Nutricionista i Psicòlegs.

En què es diferencia el vostre servei sanitari?

Els professionals d’Àptima Centre Clínic tenim un compromís amb l’excel·lència i la millora contínua en l’àmbit de la salut a través de les bones pràctiques, la recerca i la innovació. Per fer-ho possible comptem amb professionals de reconegut prestigi, a més del vincle amb l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, que compta amb les últimes tecnologies i tractaments de complexitat.

b aptima juny 2019

Quin servei destacaries d’Àptima?

A més de la majoria d’especialitats mèdiques i quirúrgiques, tenim diverses unitats que donen una atenció integral multidisciplinari. A més de la Unitat de la Dona, volem remarcar el servei d’histeroscòpia avançat que permet diagnosticar i tractar la patologia uterina. Volem destacar la Cirurgia de l’Obesitat formada per una cirurgiana bariàtrica, un endocrinòleg, una dietista i una psicòloga. També cal remarcar la Unitat de Reproducció Assistida i FIV amb una llarga experiència i reconeixement. Un altre dels nostres serveis referents és la Unitat de Medicina Esportiva i el servei de Traumatologia, així com el servei de Cirurgia Sense Ingrés i mínimament invasiva. Quant a equipaments disposem de dos quiròfans que atenen les patologies que no requereixen ingrés clínic, així com la Unitat de diagnòstic per la imatge. I insisteixo, comptem amb tota la infraestructura que ofereix MútuaTerrassa a Àptima Centre Clínic Terrassa i l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Amb quants professionals compteu en el centre?

Actualment el nostre equip a Sant Cugat el formen 60 professionals, a més de 140 externs que col·laboren amb nosaltres i fan ús dels nostres equipaments.

Quins són els motius pels quals la gent ha d’escollir Àptima?

Per la qualitat del servei i per la nostra expertesa. Com he dit abans, la nostra essència és la qualitat, l’experiència i l’ètica, tot enfocat a les persones.

Quin tipus de pòlisses ateneu?

Treballem amb totes les companyies d’assegurances mèdiques.

 
Comentaris

Destaquem