Joguines noves pels petits de l'Hospital Vall d'Hebron

Un centenar de joguines aniran destinades a nens i nenes amb càncer aquest Nadal

L'EMD de Valldoreix a través de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha fet una donació d'unes 80 joguines a l'Hospital Vall d'Hebron. La recaptació es va dur a terme a la 6a Milla Solidària de Valldoreix, on van participar més de 240 atletes i es van recollir un centenar de joguines. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que cap infant amb càncer es quedi sense una joguina aquest Nadal.

La presidenta de la Junta Local de l'AECC de Sant Cugat, Esther Alòs i Garcia, explica que hi haurà dues remeses de donacions a l'Hospital. La primera ha estat aquest dilluns 19 i s'han entregat gairebé 80 joguines noves perquè els nens i nenes puguin gaudir-les el dia de Nadal. També indica que la segona remesa segurament serà a inicis de l'any vinent pel dia de Reis.

Joguines EDM Valldoreix

Joguines entregades a l'Hospital Vall d'HebronValldoreix torna a sumar-se a una causa benèfica amb la 6a Milla Solidària de Valldoreix. El passat 18 de desembre gent de totes les edats es va ajuntar en un dia d'esport i solidaritat.

 VI Milla Solidària de Valldoreix (2022). FOTO: Ale Gómez
 

Fins al 30 de desembre es podran seguir deixant joguines a l'EMD Valldoreix. Es valorarà que siguin noves per estrenar, que no tinguin connotacions bèl·liques o sexistes i que tinguin un ús educatiu o cooperatiu. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem