contingut promocionat
 
comprem or logo

Joieria Lluís Companys, experts en la compravenda de rellotges

La joieria ofereix diferents serveis per facilitar el procés de venda

Comprem Or, ubicada a l'avinguda de Lluís Companys, és una empresa consolidada que té una dilatada experiència des de fa més de 40 anys en el sector de materials preciosos. A banda, està especialitzada en rellotgeria i té un ampli coneixement en aquest sector, motiu pel qual també es dediquen a la compra de rellotges.

On esteu?

L’empresa compta amb una xarxa de botigues distribuïdes per tot el territori. També tenim un local a Sant Cugat, a l'Avinguda de Lluís Companys i Jover, 18.

Amb quin equip compteu?

El nostre equip està format per professionals especialitzats en rellotgeria amb uns coneixements específics i formació especialitzada en el sector que tenen un profund coneixement de les diferents col·leccions de rellotges. També comptem amb un equip especialitzat d’assessors.

Quin tipus de joies compreu?

Comprem qualsevol tipus de rellotge, tant de primeres marques, gammes mitjanes o bé rellotges antics. Si un rellotge ja no és del seu interès, nosaltres podem fer una valoració i comprar-lo al moment.

I quin és el procés per vendre un rellotge?

És molt fàcil i ràpid. Simplement cal adreçar-se a un dels nostres establiments i en aquell mateix moment la persona responsable de la botiga l’examinarà i li farà una valoració.

És aconsellable portar el rellotge a botiga ja que d’aquesta manera li podrem oferir un preu més exacte, però en el cas que no sigui possible, com més acurada sigui la descripció que ens doni, li podem concretar més bé el valor del seu rellotge.

Si el client no es pot desplaçar a la botiga, oferiu algun servei a casa?

Ens pot fer arribar unes fotografies i una descripció del rellotge a través de la nostra pàgina web o bé per WhatsApp i li farem una valoració immediata. En el cas que vulgui continuar amb la venda, organitzem la recollida i li fem el pagament a través d’un ingrés en compte bancari.

Com és el procés de taxació?

Totes les taxacions que fem són totalment gratuïtes i sense cap tipus de compromís.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem