La jornada Batallem Sant Cugat d'Arran arriba per reivindicar 'carrers plens de vida'

L'organització juvenil vol desprivatitzar l'oci de la ciutat, 'generant espais de trobada i de generació de xarxes'

Arran Sant Cugat organitzarà la jornada Batallem Sant Cugat, una jornada que reivindica més espais d'oci que no estiguin privatitzats i que tindrà lloc el dissabte 1 de juny al parc de Ramon Barnils. Amb això, una barbacoa, una gimcana per equips o concerts seran alguns dels plats forts d'aquesta jornada.

Núria Bota, membre de l'organització juvenil, ha assenyalat que els joves necessiten espais que no estiguin privatitzats: "Els joves busquem un espai més enllà de la feina i dels estudis, un espai de trobada, per teixir comunitat, per cuidar-nos, ser i estar. Reivindiquem l'espai que ens ha negat Sant Cugat, que dona més importància a la veïna que es queixa del soroll que d'omplir de vida i comunitat els barris i els carrers".

Amb això, les activitats que es realitzaran durant aquesta jornada seran les següents:

  • 13 h. Dinar de barbacoa per grups
  • 17 h. Actuació de teatre al carrer
  • 18 h. Batallem StQ: proves per grups (1a ronda: partits de voleibol; 2a ronda: concurs de grafitis; 3a ronda: ACABem - trenquem el cordó municipal)
  • 20:30 h. Entrega de premis i sopar popular
  • 21:30 h. Pòdcast en directe
  • 23 h. Concert i PD's

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem