Josep Maria Vallès i Protecció Civil premiats en la 26a Nit Rotària

El Club Rotary Sant Cugat ha celebrat el seu sopar aquest dissabte, 10 de juny

El director del TOT Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil han estat premiats amb el guardó Paul Harris i Venus, respectivament, en la 26a Nit Rotària, organitzada pel Club Rotary Sant Cugat.

La cita, que ha tingut lloc al Restaurant Can Ametller aquest dissabte, 10 de juny, ha reconegut la trajectòria del periodista i de Protecció Civil amb les dues distincions de l'entitat. 

Com cada any, la Nit Rotària té un vessant solidari. I és que per cada Paul Harris, el Club Rotary dona 1.000 dòlars per a combatre la pòlio. A més, la recaptació del sopar també es destina a la lluita contra aquesta malaltia. 

El director del TOT Sant Cugat, Josep Maria Vallès, s'ha mostrat molt agraït i il·lusionat per aquesta distinció. Una distinció que ha rebut com a reconeixement de la seva trajectòria. Tal com ha destacat és "un reconeixement que m’arriba l’any que fa 25 anys que em dedico a aquest gran ofici de periodista i, més concretament, a la premsa de proximitat que fa que visqui el batec de la meva ciutat de molt a prop". 

Per la seva banda, des de Protecció Civil també s'han mostrat molt satisfets amb el guardó, precisament l'any que l'entitat celebra els 30 anys de tasca voluntària a la ciutat.

Paul Harris i Rotary Internacional

El sopar ha tingut lloc a Can Ametller FOTO: Bernat Millet

La distinció Paul Harris commemora el fundador del rotarisme, un advocat americà que l'any 1905 s'establí a Chicago i on va començar una tertúlia setmanal que no ha parat de multiplicar-se fins al dia d'avui.

 

És un premi instituït per Rotary Internacional que és dóna anualment a tots els clubs del món. Rotary té més de 34.000 clubs establerts en més de 200 països i amb prop d'1.500.000 socis. Un dels clubs és el Rotary Club Sant Cugat que ja supera els 25 anys d'història.

 

 

Entre els 26 santcugatencs que han rebut la distinció Paul Harris Fellow hi ha l'artista Grau Garriga, el violoncel·lista Lluís Claret, l'actriu Emma Vilarasau, l'empresari Octavi Barnils, el músic Josep Ferrer, l'empresari i polític Jaume Tubau, l'editor Ramon Grau, la llibretera Lluïsa Ribatallada, l'exalcalde Lluís Recoder o la directora teatral Dolors Vilarasau, entre altres.

Venus de Sant Cugat

La Venus de Sant Cugat és un premi instituït pel Club Rotary Sant Cugat, que és atorgat entre santcugatencs que hagin tingut iniciatives o activitats de notable interès social, cultural o cívic.

 

Han rebut la Venus de Sant Cugat el Club Muntanyenc Sant Cugat, l'Esbart Sant Cugat, la Penya Regalèssia, la Creu Roja, La Unió santcugatenca, els Castellers de Sant Cugat, la coral La Lira, l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat i el Teatre Auditori Sant Cugat, entre altres.

 
Comentaris

Destaquem