Joventuts Musicals de Sant Cugat organitza un concert benèfic per al Parkinson

Els diners recaptats es destinaran l'Associació Catalana per al Parkinson

Joventuts Musicals de Sant Cugat organitza un concert solidari en benefici a l'Associació Catalana per al Parkinson. Roger Morelló i Fuko Ishii oferiran el pròxim diumenge 29 d'abril un concert de violoncel i piano amb peces de Beethoven, Debussy, Stravinsky i Piazzolla. La cita tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, a les 19 hores de la tarda. 

Des de l'any 2008, cada mes d'abril se celebra aquest esdeveniment musical amb motiu del Dia Mundial del Parkinson, que va tenir lloc el dia 11 d'abril. Esteve Sala, president de la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson, ha explicat que els diners recaptats aniran destinats a finançar les teràpies de manteniment de les persones afectades. 

Durant els últims anys, l'Associació ha intentat trobar sales amb més aforament per tal que molta més gent hi pogués participar. Així doncs, Esteve Sala anima a la ciutadania a "passar una tarda agradable de diumenge, mentre col·labora amb una bona causa". El preu de l'entrada general és de 8 euros, 5 euros pels socis de l'Ateneu de Sant Cugat i 2 euros pels socis de les Joventuts Musicals. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem