Dos joves, detinguts per robar amb violència i intimidació a Sant Cugat

Els joves empentaven les víctimes per desestabilitzar-les i els robaven el telèfon mòbil

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de 19 i 26 anys com a presumptes autors de robatoris amb violència i intimidació a Sant Cugat. Els joves, de nacionalitat marroquina, van robar dues persones al carrer i van sostreure una bicicleta, el dijous, 22 de juliol.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 11 h, quan els agents, que acomplien tasques de prevenció, van saber que un home havia patit el robatori del telèfon mòbil al carrer Sant Esteve amb plaça Pep Ventura. La víctima va explicar que dos joves li havien fet una empenta i aprofitant la inestabilitat li havien sostret el telèfon i unes ulleres graduades.

Els Mossos van iniciar una cerca, tenint en compte la descripció física dels joves. Prop de l'estació d'FGC els policies van veure com els vigilants de seguretat tenien retinguts dos nois que coincidien amb la descripció. En arribar al lloc els van explicar que els joves acabaven de robar una bicicleta que estava ancorada al carrer i que havien accedit a la via del tren saltant la tanca sense bitllet.

Els dos joves van ser traslladats a comissaria per tal de ser identificats i un cop allà l'home que havia patit el robatori violent del mòbil, que es trobava a les dependències policials posant denúncia, va reconèixer els joves. Poca estona després, una dona va anar a denunciar a comissaria que uns joves, pels volts de les 11.15 h d'aquell dia s'havien apropat a ella quan caminava pel carrer Josep Anselm Clavé i li van fer una empenta que la va desestabilitzar sense arribar a caure. Quan va reaccionar es va adonar que els joves havien aprofitat per robar-li el telèfon mòbil.

Els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí que va decretar llibertat amb càrrecs pels dos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem