Judith Colell dirigirà un documental sobre la jornada de l'1 d'octubre a Sant Cugat

Ho farà a petició de la plataforma ciutadana 'Sant Cugat 1-O', que ha recollit diferents imatges i vídeos de la jornada

La guionista i directora santcugatenca Judith Colell dirigirà un documental sobre la jornada de l'1 d'octubre del 2017 a Sant Cugat. La reconeguda directora dirigirà aquest documental a petició de la plataforma ciutadana 'Sant Cugat 1-O', que durant uns dies ha estat recollint imatges i vídeos, cedits a través de les xarxes socials, per diferents veïns i veïnes del municipi. A més, també hi han col·laborat mitjans de comunicació locals de la ciutat, que han cedit material audiovisual de la jornada a la plataforma. Amb tota la documentació recollida, Colell realitzarà aquest projecte. Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, la directora i guionista santcugatenca ho farà de forma altruista, sense percebre cap retribució econòmica. A banda de relatar la jornada, el futur documental té la intenció de posar en valor tota la tasca dels veïns i veïnes del municipi que van participar activament en la jornada de votacions.

Recordeu com va anar la jornada de l'1 d'octubre a Sant Cugat.

Més info: El 'sí' guanya a Sant Cugat amb un 89,3% dels vots i un 56,4% de participació

Judith Colell en una imatge d'arxiu. FOTO: Artur Ribera
Judith Colell en una imatge d'arxiu. FOTO: Artur Ribera

Organització de 'Sant Cugat 1-O'

La idea de la plataforma és emetre el documental el cap de setmana abans de l'1 d'octubre de 2018 (que cau en dilluns), just quan es compleixi un any del referèndum Tot i això encara no hi ha una data definida, ja que, segons apunten des de l'organització, cal veure l'agenda per no trepitjar-se amb altres activitats relacionades. A dia d'avui, la data més probable per a l'emissió d'aquest projecte és la del divendres 28 de setembre. A més, tot apunta que l'emplaçament on s'emetrà serà la Plaça de l'1 d'Octubre. A banda d'emetre el documental, 'Sant Cugat 1-O' vol fer un seguit d'activitats que envoltin aquest projecte. Per això han creat quatre comissions de treball diferents per tal d'aconseguir arribar a l'objectiu de fer el documental, emetre'l i fer-ho de manera original. Per això, les quatre comissions que han creat són:

  1. Comissió que s'encarregarà de la realització del documental
  2. Comissió encarregada d'organitzar actes i activitats relacionades
  3. Comissió de Comunicació
  4. Comissió de Finançament

Per rebre tota la documentació, la plataforma va creat un canal de facebook (@SantCugat1Oct); un canal de twitter (@Santcugat1oct); i un canal d'instagram (@Santcugat1oct). També han creat dos hashtags per fer difusió de tot el material: #Santcugat1oct i #Jotambehivaigser. La fase de recollida del material audiovisual va acabar el dilluns 22 de juliol, però els canals de xarxes socials serviran ara per fer difussió de totes les informacions i novetats sobre el projecte.

 
Comentaris

Destaquem