Un jugador del Qbasket passa 2 dies a l'UCI, després d'una relliscada entrenant

El club mostra el seu malestar amb l'Ajuntament per la manca d'instal·lacions adequades per practicar esport

Un jugador del Qbasket Sant Cugat va ser traslladat a la Mútua de Terrassa després de relliscar en un entrenament i donar-se un cop al cap, el dimecres 1 de febrer a les pistes de l'Institut Escola Catalunya. Segons ha explicat el club, el jugador, d'11 anys, va caure a causa de la humitat que hi havia en la pista, i després de fer-se un cop de cap a terra, va patir una hemorràgia a l'oïda esquerra, que li va provocar la pèrdua de coneixement momentània, la pèrdua d'orientació i de la memòria temporalment.

El Sistema d'Emergències Mèdiques va traslladar l'infant a l'hospital, el qual va passar 2 dies en la Unitat de Cures Intensives, després d'un traumatisme cranioencefàlic amb fractura de l'os temporal. El jugador va rebre l'alta el darrer dissabte, però els metges han explicat a la família que l'infant podrà tenir seqüeles, com la pèrdua d'audició o marejos.

És per això que des del club mostren el seu malestar amb l'Ajuntament de Sant Cugat i critiquen la falta d'instal·lacions per practicar esport adequadament, tal com mostren en un comunicat: "Som davant d'una situació que considerem extremadament preocupant, atès que l'excés d'humitat de les pistes descobertes de l'Institut Escola Catalunya fa que aquestes instal·lacions no reuneixin de cap manera les condicions mínimes adients per a la pràctica esportiva en general, i del bàsquet en particular". Amb tot, des del Qbasket Sant Cugat demanen "solucionar immediatament les deficiències plantejades d'una manera definitiva, amb l'objectiu evident i imprescindible que no es tornin a produir accidents com els que hem patit per culpa del mal estat d'aquesta instal·lació".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem