contingut promocionat
logo kids&us

 

 

Kids&US, l’acadèmia d’anglès per a nens obre un nou centre a Volpelleres

Kids&Us té com a objectiu revolucionar el món de l'aprenentatge de l'anglès i convertir-lo en una experiència única i integral

Kids&Us té un nou centre a Sant Cugat. Després de traslladar-se a la plaça de la Unió, 1, aquest mes de juny ha obert un nou centre al carrer Dolors Bigas, 18 de Volpelleres. Ha obert les portes un nou bosc imaginari, un lloc immersiu que connecta amb l’essència dels més petits i reforça la idea de creixement, sostenibilitat i arrelament a la natura que tant els ha inspirat. Des d'aquest mes de juny, Kids&Us té dos centres educatius a Sant Cugat, un al centre de la ciutat i un altre a Volpelleres, el barri amb més creixement del municipi.

Per conèixer el nou centre de Volpelleres, Kids&Us ha organitzat dues jornades de portes obertes aquest dissabte 11 de juny i el pròxim dilluns 13 de juny. Per poder-hi assistir, cal que truquis als telèfons 93 515 53 55 i 663 974 753.

  Demana cita

Com és el nou Kids&Us de Volpelleres?

Mantenint l'estil del local del centre, al nou Kids&Us de Volpelleres han aplicat un filtre difusor als colors de sempre per aportar-los claredat, optimisme i calma. Un espai innovador que vol aconseguir també que l’aprenentatge de l’anglès sigui pels nens una experiència inoblidable.

Un nou centre per transmetre en un nou lloc els valors de sempre: aprenentatge, creixement, llum, optimisme, alegria i naturalitat.
Tots els nens i nenes a partir d’1 any tindran un Kid&Us més a prop de casa seva.

La millor experiència a Kids&Us Sant Cugat

Amb aquesta nova obertura, Sant Cugat té dos centres dedicats a l'aprenentatge de l'anglès amb la mateixa filosofia. En ambdós centres acompanyen l'alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estan convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes.

La naturalesa de Kids&Us és revolucionar el món de l'aprenentatge de l'anglès i convertir-lo en una experiència única i integral. · Ensenyen el sentit de l'anglès i ho fan 100% en aquesta llengua. El mètode Natural English replica el procés d'adquisició de la llengua materna garantint un aprenentatge natural i espontani i respectant l'ordre natural de l'aprenentatge de la llengua: Escoltar, Entendre, Parlar, Llegir i Escriure. A Kids&Us Sant Cugat ja han obert el període de matriculacions per al curs 2022-2023 en els dos centres.

I si vols conèixer el nou projecte d’anglès per a nens a Volpelleres que ofereix Kids&Us, pots reservar cita per telèfon o des de la pàgina web www.kidsandus.cat per participar a les jornades informatives i descobrir totes les novetats i la informació més útil per a tu.

De moment, per conèixer el nou centre de Volpelleres, Kids&Us ha organitzat dues jornades de portes obertes aquest dissabte 11 de juny i el pròxim dilluns 13 de juny. Per poder-hi assistir, cal que truquis als telèfons 93 515 53 55 i 663 974 753.

Truca i descobreix aquest nou món.

  Demana cita

La directora us dona la benvinguda a Kids&us Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem