contingut promocionat
kids & us L

 

Kids&Us Sant Cugat obre de nou les portes garantint l'aprenentatge en qualsevol situació

Les matrícules per al curs 2020-2021 ja estan obertes

Kids&Us Sant Cugat torna a obrir les portes per al curs 2020-2021 després dels mesos de confinament. I ho farà amb una evolució natural de l'innovador mètode Kids&Us, que, amb la digitalització, s'adapta a totes les situacions i casuístiques que puguin sorgir.

I és que la seguretat dels alumnes ha estat la prioritat per al centre en la definició del nou curs. Per aquest motiu, s'ha treballat per garantir la continuïtat de l'aprenentatge sempre de manera segura: en l'àmbit digital, mitjançant la digitalització del seu exitós mètode i reduint així la presencialitat, i en el presencial, amb la creació d'un entorn que compleix totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries i disminuint les ràtios.

Així, Kids&Us compta amb un reeixit mètode d'aprenentatge basat en l'exposició primerenca a l'idioma. Un mètode que s'adapta a la realitat educativa global i permet que els alumnes puguin aprendre anglès de manera natural, sigui quin sigui l'entorn en el qual es troben. És per això que, a partir del setembre, a Kids&Us, es combinaran classes presencials i en línia per oferir als alumnes els avantatges dels dos mons: el físic i el virtual, sempre garantint una experiència d'aprenentatge immersiva. A més, i gràcies a les noves eines digitals, els pares i mares podran fer un seguiment més detallat i individualitzat del progrés de les habilitats lingüístiques dels seus fills i filles.

A New Twist

Kids&Us ha presentat aquest mes de juny una nova campanya per al curs 2020-2021 que recull aquest plantejament. A New Twist recull l'essència del mètode Kids&Us, que evoluciona per oferir el millor del món presencial i virtual, i posa de manifest la flexibilitat del mètode, que fa un gir i s'adapta a l'escenari educatiu global la seva essència i enriqueix l'aprenentatge dels nens i nenes, sigui quin sigui l'entorn.

Matrícules obertes

Les matrícules per al curs 2021 al centre Kids&Us de Sant Cugat del Vallès ja estan obertes. Per formalitzar-les, cal concertar cita prèvia trucant al 93 589 48 06 o per correu electrònic a santcugat@kidsandus.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem