Koklif, Arrossos en la tercera fase i Clan Sant Cu guanyen el 40è Concurs d'Arrossos

El Concurs d'Arrossos ha comptat amb 8 equips participants en un dels actes principals de Sant Pere A Casa

El claustre del Monestir de Sant Cugat ha acollit, el diumenge 28 de juny, l'entrega de premis de la 40a edició del Concurs d'Arrossos, un concurs organitzat per Els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia i que enguany s'ha celebrat virtualment a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Així doncs, i després que l'Ajuntament decidís anul·lar la Festa Major de Sant Cugat 2020, els organitzadors van decidir fer un Concurs d'Arrossos de manera virtual i emmarcat en Sant Pere a Casa, en el qual els participants havien d'enviar un vídeo realitzant una arrossada.


 

Amb això, Koklif ha finalitzat en la 1a posició, Arrossos en la tercera fase ha estat segon i Clan Sant Cu han estat els tercers, tots ells premiats en aquesta 40a edició, una edició en la qual han participat 8 equips i s'han recaptat 671 euros de les inscripcions solidàries per Càritas Sant Cugat. "El jurat ha escollit el que transmetia cada vídeo: l'alegria o la festa" explica Joan Gómez, president d'Els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia.

IMG 20200628 WA0065

Koklif ha estat la penya guanyadora del 40è Concurs d'Arrossos. FOTO: Nielo Ballart

 A més, Gómez ha fet referència a la poca participació d'enguany: "Hi havia moltes perspectives, però entre la novetat i que costa assimilar no celebrar el concurs de manera presencial, finalment hi ha hagut 8 participants".

Amb tot, enguany, el jurat ha estat format per: Mireia Ingla (alcaldessa de Sant Cugat), José Luis Doñate (Cuines Don Sant Cugat), Jaume Sàbat (Mestre Pastisser), Esther Madrona (tinenta d'alcaldia de Cultura), Jordi González (cap de servei de cultura), Marta Pàmies i Montserrat Hidalgo (del Teatre Mira-sol) i Mònica Lablanca (directora de Cugat.cat).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem