L'ADF Sant Cugat col·labora en les tasques d'extinció de l'incendi d'Artés

L'incendi d'Artés, al Bages, es va declarar aquest dissabte, 5 d'agost, i fins al moment és l'incendi més greu d'aquest estiu a Catalunya

Dos membres de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat estan col·laborant des d'aquest dissabte, 5 d'agost, en les tasques d'extinció de l'incendi d'Artés, al Bages

Tal com explica l'ADF des del seu compte de Twitter, els dos membres col·laboren en la logística i coordinació de l'incendi.

L'incendi es declarava aquest dissabte al migdia. Es calcula que el foc, el més greu d'aquest estiu a Catalunya, ja ha afectat 350 hectàrees, 250 de les quals, calcinades totalment.

Com a conseqüència de l'incendi, s'han hagut d'evacuar dotze masies, una casa de colònies on hi residien 51 nens i 7 monitors, i habitants del poble de Sant Joan d'Oló, que estan sent traslladats als pavellons municipals d'Artés i de Santa Maria d'Oló. En total, són unes 150 persones les que han sigut evacuades.


 

A més dels mitjans dels Bombers, que han mobilitzat a 71 dotacions terrestres i a 21 mitjans aeris, s'han sumat als treballs d'extinció 19 patrulles dels Mossos d'Esquadra, tractors i diverses unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona.

Bombers de la Generalitat preveu donar per estabilitzat el foc durant el dia d'avui. 

Podeu veure més imatges de l'incendi d'Artés aquí

Més informació
 
Comentaris

Destaquem