contingut promocionat

logo agora 30 anys

L'Agora IS s’acredita com a únic centre examinador de la comarca de la prova del SAT

El SAT és una prova d'accés universitari dels Estats Units

L'esperit internacional de l'escola impulsa a oferir eines per aquells alumnes que busquen oportunitats tant a escala nacional com a l'estranger. És ben coneguda la preparació global dels nostres alumnes i és per això que ens han acreditat per fer aquest examen de manera exclusiva coma a únic centre examinador SAT de la zona.

ASC19 TOT MatriculaOberta [inf bach] (300x250px)

 

El SAT (scholastic achievement test) és una prova d'accés universitari als Estats Units on s'avaluen les habilitats que té l'alumne sobre el llenguatge i la capacitat de resoldre problemes matemàtics, tan necessàries per a la vida acadèmica.

Consta de tres parts ben diferenciades: 1) readind&writing, 2) maths (una part amb calculadora i l'altre sense) i 3) un essay. Les dues primeres són obligatòries i la tercera és optativa.

A través de la pàgina web del College Board, una organització sense ànim de lucre que gestiona aquests exàmens, tant alumnes de l'escola com externs es poden registrar a les convocatòries que farem a partir del curs vinent 19-20.

A més a més Agora Sant Cugat International School dóna formació específica per preparar aquestes proves sigui de manera presencial o a través de l'app Blyth Academy. Blyth és una plataforma creada pel grup d'escoles privades més gran del Canadà que pertany també al grup NACE.

Aquesta acreditació referma la nostra tasca pedagògica basada en una educació viva i exigent.

Excel·lència en l'ensenyament

 
Comentaris

Destaquem