L'Ajuntament busca voluntaris pels anuncis de campanya del Pressupost Participatiu

La sessió de fotos del càsting es farà el 31 de març

L'Ajuntament està buscant voluntaris i voluntàries per a les fotografies dels anuncis de campanya del nou Pressupost Participatiu. El càsting romandrà obert fins al dijous 31 de març, quan es farà la sessió de fotos entre les 16 i les 21 hores.

Segons ha informat l'Ajuntament, es busquen una sèrie de perfils concrets: joves majors de 16 anys, un home i dona adults, una família bàsica, una persona europea i finalment una d'extracomunitària. Els que participin rebran els originals de la sessió de fotos.

Els interessats han d'enviar un mail amb una foto de la seva cara al correu castingsantcugat@gmail.com

Què és el Pressupost Participatiu?

El Pressupost Participatiu és una iniciativa de l'Ajuntament per la qual tots els veïns de Sant Cugat estan cridats a participar durant els pròxims dos anys a valorar en què es destinaran dos milions d'inversions del 2016 i 2017, un 10% del total. L'objectiu és involucrar tots els santcugatencs en la decisió d'on van els diners públics de tots. Els ciutadans han d'anar fent propostes de projectes i, al final del procés, els veïns votaran quins projectes els semblen els millors per tirar-los endavant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem