L'Ajuntament no cobrarà els serveis que ha deixat de prestar pel coronavirus

El consistori ajorna el cobrament de quotes i tributs referents a serveis que ha aturat

L'Ajuntament de Sant Cugat no cobrarà les quotes i els tributs referents a serveis que ha hagut de deixar de prestar pel coronavirus.

Els usuaris no abonaran la part proporcional equivalent al temps que duri el confinament. Aquesta mesura inclou serveis municipals tan importants com els educatius (escoles bressols, taller Triangle i escoles de Música i Art), culturals (cursos i tallers), socials (Servei d’Atenció Domiciliària) o esportius (OMET i Eurofitness).

A més, s’ajornen tots els pagaments dels tributs, taxes i preus públics a partir del mes de març. L’objectiu és ajudar les famílies i el teixit econòmic de la ciutat a disposar de la màxima liquiditat possible per fer front a la crisi del coronavirus.

El consistori també està estudiant com implementar nous ajuts i subvencions en funció de la situació en què es trobin els contribuents.

 

A més a més, l’Ajuntament també ha acordat ajornar tots el pagament dels tributs, taxes i preus públics municipals que s’havien d’abonar a partir del mes de març. Això suposa que, per exemple, el cobrament de quotes de les escoles bressols, escola de Música i Taller Triangle es retardaran fins com a mínim el 20 de maig. En el cas del Servei d’Atenció Domiciliària, els propers pagaments es retarden fins com a mínim el 2 de juny.  

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a lca ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'

Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.

Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic

També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.

I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

 
Comentaris

Destaquem