L'Aplec Jove reivindica la manca d'espais i l'ús d'equipaments buits

L'Aplec Jove, format per entitats juvenils, continua amb la seva campanya engegada al novembre del 2015

L'Aplec Jove ha sortit al carrer, aquest diumenge 24 de gener, per continuar amb la seva campanya de reivindicació, engegada el mes de novembre del 2015.
 

En aquest cas, l'associació, formada per diverses entitats locals juvenils, ha reivindicat a la plaça de Can Quitèria els tres eixos principals de la campanya. En declaracions al TOT, la membre de l'Aplec Jove Ariadna Sierra ha recordat que els tres punts principals d'aquesta campanya són "recordar la falta d'equipaments que hi ha a la ciutat, la quantitat d'equipaments públics i no públics que hi ha a Sant Cugat en desús i que es podrien aprofitar per cobrir aquesta manca d'espais i la necessitat que el jovent i les entitats juvenils locals tenen d'utilitzar aquests espais".
 

Des de l'inici de la campanya, l'Aplec Jove ha realitzat diverses activitats als carrers de Sant Cugat. Una jornada de 'macroesplai' a la plaça de la Vila, on es van unir tots els esplais locals per realitzar les seves activitats davant l'Ajuntament i diverses cercaviles.


Després de la reivindicació d'aquest diumenge, l'Aplec Jove preveu realitzar una plenària, que es durà a terme en els pròxims dos mesos, per acabar de definir l'estratègia a seguir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem