L'Associació Astronòmica inicia l'octubre amb quatre xerrades

Les ponències són gratuïtes i obertes a tothom

L'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV) inicia el mes d'octubre amb quatre xerrades amb l'objectiu de divulgar el funcionament de l'univers i tots aquells fenòmens que l'afecten. L'entitat, celebra totes les ponències al Museu de Sant Cugat, ubicat al Claustre del Monestir, totes les xerrades protagonitzades per experts en la matèria són gratuïtes i obertes a tothom.

Xerrades del mes d'octubre: 

"Astrofísica: Pulsares en transición", a càrrec del doctor i professor de l'Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats d'Astrofísica, Diego Torres el dijous, 1 d'octubre a les 20.00 hores.

 

"Contaminació lumínica o quan la llum esdevé un problema" de Salvador Ribas, director del Parc Astronòmica del Montsec, que se celebrarà el dijous, 8 d'octubre a les 20.00 hores. 

 
"La llum dels meteors i boles de foc", conferèncis protagonitzada pel científic Titular de l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE, CSIC-IEEC) I.P Grup Meteorits, JOsep Maria Trigo el pròxim dijous, 15 d'octubre a les 20.00 hores.
 
"La visión a través de la radiación de TH2" de Javier Tejera, catedràtic de Física de la Matèria Condensada de la Universitat de Barcelona, el dijous, 29 d'octubre a les 20.00 hores.

 
Comentaris

Destaquem