L'Associació contra el càncer celebra el 30è sopar anual benèfic

L'esdeveniment se celebra aquest dissabte a l'hotel QGAT Restaurant Events & Hotel

El 30è sopar anual benèfic contra el càncer se celebra aquest dissabte, 11 de març. Un any més, la cita, organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), tindrà lloc a les 21.00 h de la nit a l'hotel QGAT Restaurant Events & Hotel.

Quan acabi el sopar, es donarà inici a la subhasta-tómbola que té per objectiu recollir fons. A més, hi haurà dues novetats amb un concert d'un grup de nois i un ball de claqué a càrrec de dues ballarines.

Els beneficis del sopar aniran destinats a la investigació, la prevenció, les campanyes de sensibilització i atenció directa al malalt de càncer a través de suport psicològic i ajuts econòmics.

Marta Martí: "abans, potser, la gent no estava tan conscienciada com ho està ara"

Marta Martí, presidenta de la Junta Local de l'AECC, ha fet una valoració positiva de l'Associació explicant que "és una de les coses més boniques que m'han passat a la vida, ja que ajudant els altres amb donatius i actes es pot recaptar molt per a la investigació contra el càncer".

Abans no hi havia tantes solucions per investigar la malaltia i Martí ho afirma "fa 30 anys no hi havia tantes coses ni solucions com hi ha ara per investigar el càncer, ja que avui dia s'ha avançat moltíssim".

La presidenta ha afegit que "abans, potser, la gent no estava tan conscienciada com ho està ara".

L'AECC

L’AECC (Catalunya Contra el Càncer de Barcelona) és una organització no governamental i sense ànim de lucre que, amb l’objectiu de lluitar contra el càncer, es finança a través de diversos actes com aquest sopar anual, que suposa una important aportació per a l'AECC. 

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem