L'Associació Espanyola Contra el Càncer recapta prop de 30.000 € en el sopar solidari

Unes 300 persones van gaudir de la 32a edició del sopar solidari contra el càncer, organitzat per l'AECC Sant Cugat

L'Associació Espanyola Contra el Càncer va aconseguir recaptar prop de 30.000 euros amb el sopar solidari contra la malaltia, que cada any, i ja en van 32, organitza l'entitat. En l'edició d'enguany, hi van participar unes 300 persones, que van gaudir d'una gran nit a la Masia de Can Magí. "Estem molt contents de com ha anat tot", explica la presidenta de l'AECC de Sant Cugat, Esther Alòs. Cal destacar que els diners recaptats es van aconseguir mitjançant les entrades per al sopar i amb donacions, però ara caldrà restar-li els costos del sopar.

Esther Alòs ha volgut agrair també la col·laboració de totes aquelles persones que van participar de forma activa, i voluntària, en aquest sopar solidari contra el càncer, com és el cas de la periodista Mònica Terribas, que va conduir l'acte, el psicòleg Vicenç Alujas, que va realitzar una dinàmica amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar els presents, o la cantant Susana Sheiman i la cantant Mònica Maranillo, que va ninterpretar un seguit de cançons per amanir la festa.

Sopar solidari contra el càncer, de l'AECC Sant Cugat. FOTO: Paula Galván

Esther Alòs, presidenta de l'AECC Sant Cugat. FOTO: Paula Galván

D'altra banda Rocio Arola, membre de la junta local i malalta d'una leucèmia, ara per ara incurable, va explicar el seu cas d'una manera positiva i com les noves tecnologies l'han ajudat, en el moment més emotiu de la nit, que va fer aixecar de les seves cadires a tots els assistents.

Cal destacar que unes 50 empreses col·laboradores van donar suport a la iniciativa que un any més ha estat un èxit i un esdeveniment social al calendari local.

 
Comentaris

Destaquem