L'Ateneu comptarà amb una Foodtruck amb servei gastronòmic i de bar

Se situarà a l'espai del jardi de l'Ateneu i oferirà un servei de Bar - Restaurant amb productes ecològics

L'Ateneu de Sant Cugat ha instal·lat una foodtruck a l'espai del jardí. La foodtruck donarà un servei de bar - restaurant i comptarà amb productes ecològics i de proximitat. La gestió anirà a càrrec de Miki Calvo i Mati Luna i la intenció de l'Ateneu és que la foodtruck vagi de la mà de la filosofia de l'entitat. Els clients i clientes podran gaudir d'una oferta gastronòmica variada: des de plats internacionals, fins a fusionats amb una visió moderna de la cuina mediterrània. La foodtruck estarà operativa a partir del 2 de juliol.

Tot i això, prèviament, el dimecres 27 de juny al vespre, just abans de la Festa Major, i coincidint amb la celebració del ' Flamenco a la fresca', ja oferirà servei. També ho farà el dissabte 30 de juny, aprofitant la fumada lenta de pipa, que acull cada any l'Ateneu. A banda d'això, els adjudicataris tenen pensat fer una festa d'inauguració durant el mes de juliol.

L'establiment obrirà de 9:00h a 22:00h durant la temporada d'estiu i de 9:00h a 20:30 durant els mesos d'hivern. Els dissabtes, d'obrirà de 9:00h a 13:00h durant tot l'any. La infraestructura es basa en un remolc equipat amb cuina. A més, s'instal·laran taules al Jardí de l'Ateneu perquè els clients i les clientes puguin gaudir tranquil·lament de la gastronomia que ofereix la foodtruck.

 
Comentaris

Destaquem