L'Ateneu santcugatenc obre inscripcions per als cursos i tallers

L'entitat ofereix més de 170 propostes per a la tardor

L'Ateneu santcugatenc obre aquest dimecres, 6 de setembre, el període d'inscripcions per als cursos i tallers de la tardor. En total, l'entitat ofereix més de 170 propostes de diferents àmbits, amb la principal novetat d'oferir-ne també en dissabte al matí.

Igualment, per aquest curs es consolida la franja de nit i una àrea de cursos per a infants, amb cuina, idiomes, dansa i un munt de propostes de tallers en família o per a nadons dins l'Espai Família de l'Ateneu.

Unes propostes que completen la programació habitual de cursos, dividits en 13 àrees de coneixement, amb nombroses novetats, com la Capoeira, diferents varietats de ioga, els balls de plaça, el portuguès, cursos i tallers d'humanitats, o cursos de formació en restauració i servei, community management o mecanografia.

D'altra banda, i com ja va passar l'any passat, l'Ateneu també proposa una setmana de sessions gratuïtes per tal que les persones que ho vulguin puguin fer un petit tast d'alguns cursos del programa. Aquestes sessions tindran lloc durant la setmana del 18 de setembre, de dilluns a divendres durant els matins i les tardes. Les inscripcions per aquestes sessions també comencen aquest dimecres. Els cursos s'iniciaran el 3 d'octubre.

Les inscripcions s'han de fer presencialment a l'Ateneu santcugatenc, a l'avinguda de Gràcia número 16, de dilluns a divendres de 9.15 hores a 13 hores i de 16.15 hores a 20.30 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem