L'atur disminueix lleugerament durant el mes d'abril

El mes d'abril ha tancat amb 50 aturats menys que el mes de març i la xifra total de santcugatencs a l'atur se situa en 2.542

L'atur ha disminuït lleugerament a Sant Cugat durant el mes d'abril, i a final de mes s'han registrat 50 persones menys a l'atur que en el tancament del mes anterior (març), deixant un total de 2.542 santcugatencs i santcugatenques sense feina, la qual cosa representa una disminució de l'1,9% en l'atur del municipi.

 

Pel que fa a la comparativa anual, cal destacar que l'atur és lleugerament inferior actualment, ja que el mes d'abril del 2018 va tancar amb 2.554 persones sense feina, 12 més que ara, la qual cosa representa un descens del 0,46%. Aquest percentatge de disminució anual de l'atur, però, contrasta amb el de l'any passat, ja que, si bé és cert que hi havia més aturats que enguany, el descens respecte a l'abril del 2017 va ser del 5%. Això vol dir que, tot i disminuir, s'està vivint un decreixement de la reducció de l'atur anual respecte als darrers dos anys.

L'atur al Vallès Occidental

Cal destacar que en el total de la comarca del Vallès Occidental, l'atur ha disminuit en 726 persones en el tancament del mes d'abril, i destaquen per damunt la resta les xifres de Sabadell (amb 176 aturats menys que en el tancament del mes de març) i Terrassa (amb una reducció de 102 aturats). Així, cal destacar que en un mes, la xifra de persones sense feina al llarg de la comarca ha baixat en un 1,44%.

L'atur a Catalunya

L'atur registrat a Catalunya ha baixat en 14.142 persones a l'abril en relació al març i el mes ha tancat amb 381.598 desocupats, xifra que representa un descens del 3,57% intermensual, segons ha informat el Ministeri de Treball i Seguretat Social. Pel que fa en comparació amb el mateix mes de l'any passat, l'atur ha caigut en 17.348 persones, un 4,35% menys.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?