L'Escola Collserola celebra una English Week

Els alumnes han gaudit de la visita d'estudiants americans d'intercanvi a Barcelona

L'Escola Collserola, ubicada al barri santcugatenc de Sant Francesc, va celebrar la English Week (setmana anglesa) entre el 14 i el 18 de març amb la intenció de "fer passar una bona estona", segons ha informat el departament d'anglès del col·legi. A més, l'1 d'abril van rebre visites d'estudiants americans que estan fent un intercanvi a la Universitat Pompeu Fabra.



L'English Week ha estat plena d'activitats, com obres de teatre, tallers de dansa irlandesa o xerrades. Els professors han animat els nens i nenes del centre a preparar, voluntàriament i sempre en llengua anglesa, diferents actuacions per a la resta de companys de l'escola, entre les quals destaquen els experiments de "ciència divertida".



La col·laboració amb els alumnes d'intercanvi ha consistit a llegir contes, cantar cançons i fer conferències sobre algun aspecte cultural del seu país, sempre és clar en anglès. A canvi, els estudiants estrangers han tingut l'oportunitat de conèixer la "qualitat, la innovació pedagògica i el tractament de les llengües que es duu a terme a l'escola pública de Catalunya".

 
Comentaris

Destaquem