L'escola ESART d'estudis creatius marxa de Sant Cugat

L'escola traslladarà les seves classes al carrer Còrsega 409 de Barcelona, de cara al pròxim curs

L'escola de batxillerats i graus universitaris creatius ESART, fins ara situada al passeig d'Antoni Gaudí 11 de Sant Cugat, marxarà de la ciutat. Així ho ha explicat la seva directora, Àngels Albareda, en un comunicat aquest divendres 27 d'abril.

La direcció indica que "tot i els esforços emprats per mantenir la nostra continuïtat al municipi actual, hem hagut de canviar de rumb". L'escola, que es va establir fa quatre anys a Sant Cugat del Vallès, ja no tindrà cursos a la ciutat pel curs vinent, en el qual ubicarà ja totes les seves classes a la seva nova seu, al carrer Còrsega 409 de Barcelona.

Segons transmet Albareda, "la nova seu ens aportarà millores per al nostre projecte, com ara, l'ús d'unes instal·lacions adequades per a tots els itineraris i al nostre creixement com a escola". A més, indica que el nou espai permetrà fer sinergies entre els diferents estudis i compartir projectes.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat, la regidora d'educació, Esther Salat, ha indicat que "l'ampliació de l'Escola de Música i el seu projecte ha necessitat espai" tot i que "valorem positivament el recorregut d'ESART a la ciutat". Cal recordar que l'escola d'estudis creatius ha compartit aules amb l'Escola de Música municipal.

Per això l'escola va decidir, finalment, marxar a Barcelona. Ara, doncs, "l'espai es destinarà a oxigenar les necessitats de l'Escola de Música i a facilitar el Pla Director de Música Clàssica", ja que les demandes d'espai "venien donades pel propi creixement del projecte municipal".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem