L'escola la Floresta reflexiona sobre l'educació amb la 2a jornada Edbuilding

Una cinquantena de persones han assistit a la jornada celebrada aquest dissabte, 5 de novembre

L'escola la Floresta ha acollit aquest dissabte la segona jornada Edbuilding, una trobada amb professionals de l'educació adreçada a famílies amb fills de 3 a 16 anys. L'objectiu de la iniciativa, que portava per lema Viure educant, era aportar nova llum a la manera d’afrontar el fet educatiu oferint respostes i eines per a afrontar els diferents reptes educatius de cada etapa de creixement dels nens.

"Estem molt contents amb la resposta i el balanç és molt positiu", explica Susana Garcia, fundadora d'Edbuilding i organitzadora de la jornada. "La gent s'ha mostrat interessada, i han sortit convidats a reflexionar; de fet, s'ha allargat una hora més del previst per comentar les activitats i idees entre els assistents", ha afegit.

Una jornada a la qual han assistit una cinquantena de persones, no solament de Sant Cugat, sinó també procedents del Maresme, l'Hospitalet, Cornellà i Bellpuig, entre altres.

Aquesta era la segona jornada d'aquestes característiques, i la voluntat és celebrar-ne noves edicions. "La primera va ser el 21 de maig, parlant sobre la transformació educativa. A partir del feedback d'aquesta segona edició, i amb ganes de millorar, farem noves jornades", ha aclarit García.

La jornada ha començat amb la conferència en clau d’humor La pitjor mare del món, benvinguts al club de les mares i els pares imperfectes! amb Anna Manso, escriptora i col·laboradora del suplement Criatures del Diari Ara; i que ha estat guanyadora de diversos premis de literatura infantil i juvenil.

Durant la jornada s'han fet un total de 6 tallers (dels quals 2 són comuns a tots els assistents i 4 a escollir), tractant alguns dels aspectes que més preocupen de les diferents etapes del desenvolupament dels joves. S'ha tractat la Disciplina Positiva, l'Autoestima i Autonomia de l’infant vs Sobreprotecció i l'Adolescència entre altres temes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem