L'escola La Vall recull 134 cabelleres contra el càncer

Les alumnes de 1r de Batxillerat de l'escola La Vall han organitzat aquesta iniciativa per recollir cabells contra el càncer, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, les alumnes de 1r de Batxillerat de l'escola La Vall, que és a Bellaterra però té molts alumnes santcugatencs, han promogut una iniciativa per tal d'informar, sensibilitzar i ajudar en la matèria. Per això han organitzat una jornada de donació de cabells per a confeccionar perruques oncològiques, per a persones que perden els cabells al rebre el tractament contra el càncer. En aquest sentit, durant la jornada, l'escola La Vall ha aconseguit recaptar fins a 134 cabelleres, una per cada persona que hi ha participat.

Les alumnes de 1r de Batxillerat, que han impulsat aquesta iniciativa. FOTO: Cedida

Les alumnes de 1r de Batxillerat, que han impulsat aquesta iniciativa. FOTO: Cedida

Ara, totes aquestes cabelleres es faran arribar a Pulseras Rojas, una associació de Sevilla, que destinarà aquests cabells a la confecció de perruques oncològiques. La commemoració d'aquesta jornada a l'escola La Vall s'ha caracteritzat, a banda de per la solidaritat d'aquesta iniciativa, per un ambient festiu i familiar, en el qual el color rosa n'ha estat molt protagonista.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem