L'escola Olivera de Sant Cugat celebra la 5a Setmana de la Ciència

Es realitzaran més d'una cinquantena de tallers i xerrades d'investigadors professionals de diverses temàtiques científiques

L'escola Olivera celebrarà la cinquena edició de la Setmana de la Ciència del 4 al 8 d'abril. Es realitzaran 51 tallers i xerrades de temàtiques científiques com ara l'astronomia, la medicina, la física i la química entre d'altres.

Les activitats són organitzades per investigadors, professors, universitaris i per altres professionals experts en la matèria. L'objectiu és fomentar als alumnes el pensament crític, la creativitat i la motivació.

Per aquesta edició, el centre d'interès s'enfocarà en la temàtica “Els invents”, i aprofitant el subjecte d'aquest any relacionat amb les noves tecnologies, assistirà com a convidat especial Jordi Verdú de l'empresa Vista3D que organitzarà un taller excepcional per apropar la realitat virtual als més petits.

Vista3D, una empresa que té un recorregut de més de 10 sobre la producció de visites virtuals, fotografia panoràmica, vídeos 360 i creadors d'aplicacions per a dispositius mòbils de realitat virtual, també ha creat el seu propi visor de cartó inspirat en les google cardboard que es presentarà i podran utilitzar els alumnes de 6è de primària.

 
Comentaris

Destaquem