contingut promocionat


logo merit school

 

L'estiu, un moment perfecte per aprendre anglès!

Aprofita els preus especials de Merit School fins al 31 de maig

L'estiu, un cop s'acaba l'escola i el ritme de treball baixa considerablement, és el moment perfecte per fer allò que ens és difícil durant la resta de l'any. L'anglès és un d'aquests reptes que acostumem a deixar per a més tard. A Merit School saben que és difícil trobar un moment per millorar el teu nivell d'anglès i per això ofereixen diversos cursos intensius per a l'estiu, tant per nens com per adults. Descobreix els seus cursos per a tots!

b merit school abril 2019

Nens de 7 a 12 anys - English and Marine Wildlife!

Merit School i la Fundació CRAM s’uneixen per oferir un curs d’estiu únic, divertit i estimulant per als teus fills! Els nens i les nenes gaudiran d’una experiència inoblidable on l’anglès és el màxim protagonista, però també ho són les tortugues marines, els dofins, les balenes i els taurons!

 

Amb aquest curs, els nens es prepararan per la seva primera certificació oficial de Cambridge (Starters, Movers i Flyers) i aprendran, a través de tallers dinàmics i participatius què li passa al Mar Mediterrani. Els animals i, sobretot, com podem ajudar-los i treballar per la conservació del medi marí com ho fa també la Fundació CRAM.

Joves de 12 a 16 anys – Summer Practice & Progress

Amb el curs quinzenal, els joves entre 12 i 16 anys gaudiran de classes d’anglès motivadores i variades. Tot això està pensat per fomentar la comunicació i participació de l’alumne a partir de jocs, tasques en equip, jocs de rol, projectes i activitats interactives. Una gran oportunitat per aprofitar l’estiu i passar-ho molt bé!

 

Aprofita aquests preus especials fins al 31 de maig de 2019

Adults

Els adults tenen una gran varietat de cursos on escollir. Des del clàssic curs super intensiu on podràs assimilar un nivell complet de l’idioma (anglès, francès i alemany) en un mes o cursos de curta durada per treballar àrees concretes. Entre aquests petits cursos hi trobaras English for Job Hunting, Improve your writing, ConversationPreparació per exàmens de Cambridge, Successful presentations, English for Tourism i Idiomes Viatgers per a principiants.

 
Comentaris

Destaquem