L'experiència d'una mare santcugatenca a través de Youtube

La santcugatenca Sandra Serrano col·labora en el programa 'Bebé a Bordo'

Sandra Serrano, santcugatenca de 30 anys, fa 11 anys que és mare i té quatre fills. Tal com relata ella, amb l'afirmació del Cristian, el seu marit, per ells, aquest era el projecte més important a crear, "una família unida i on hi hagués caliu".

La Sandra i el Cristian tenen clar que l'única prioritat són els seus 4 fills: la Sarah, el Roy, l'Eros i el Harlen. Per això mateix, ara, se sent més que orgullosa quan pensa en la família que ha creat i el fet d'haver pogut trobar una feina que té una relació directa amb la seva maternitat. 

Tot just fa 3 anys, la Sandra va crear el seu canal de Youtube, Sandra Ss. En aquell moment el va crear per demostrar als seus seguidors com deixava de fumar. Després d'haver-ho aconseguit, va donar-li un gir al canal i el va centrar en el seu dia a dia i la seva família. 

Un espai per donar el seu punt de vista, per explicar les complicacions amb què la família s'ha anat trobant al llarg d'aquests anys, així com els moments més dolços.

Va ser fa gairebé 9 mesos quan el programa 'Bebé a bordo', de la productora 60DB va posar en marxa la quarta temporada. A diferència d'anys anteriors, que sempre s'havia emés al canal Divinity de Mediaset, per aquesta temporada la productora apostava per la plataforma Youtube, i, entre les candidates a transmetre a l'audiència les seves experiències, estava la Sandra.

Una notícia que va rebre amb molta il·lusió i que li ha permès, aprendre molt, tant tècnicament per augmentar la qualitat del seu canal com pel que fa a la visibilitat d'aquest.

La Sandra, el Cristian i el seu tercer fill FOTO: Ale Gómez

Durant les seves col·laboracions a 'Bebé a bordo', la Sandra ha fet vídeos en què ha visitat especialistes durant el seu últim embaràs, ha donat consell de com organitzar-se amb una família nombrosa o ha gravat el moment del part.

Del seu nou paper com a 'videbloguera' reconeix que és "tota una responsabilitat". La Sandra, sovint, es troba amb tot tipus de preguntes, des de com s'ho fan ella i el Christian per tirar la família endavant fins a consultes mèdiques. "Jo sempre els explico la meva experiència en tot, però en temes mèdics sempre els dic que consultin amb els especialistes", senyala. 

Quan acabi el programa la Sandra té clar que continuarà explicant als seus seguidors el seu dia a dia. Un dia a dia que ara està enfocat en la maternitat, però que té molt clar que en algun moment els petits seran grans i no podrà continuar parlant de bebès. Serà llavors, potser, quan el canal Sandra Ss faci un nou gir. Això sí, com ella remarca, sempre explicant la seva vida, amb ella com a protagonista. 

Un dels vídeos del canal de la Sandra Ss. El part del seu quart fill

Més informació
 
Comentaris

Destaquem