L'helicòpter de patrullatge dels Mossos torna a sobrevolar Sant Cugat

Es tracta d'un patrullatge preventiu, però que no es fa sense estudi i previsió

El dimarts 14 d'agost s'ha pogut tornar a veure l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevolant el cel de Sant Cugat. Es tracta d'un pla de patrullatge preventiu, inclòs dins del dispositiu contra robatoris amb força, que últimament s'han produït al municipi, sobretot a la zona de La Floresta. A més, l'helicòpter va acompanyat de patrullatge terrestre, a càrrec d'un grup de policies de paisà, format especialment per això. Si bé és cert que des de Mossos d'Esquadra asseguren que es tracta de patrullatge preventiu, res és a l'atzar.

El Cap dels Mossos d'Esquadra, Manel Rodríguez, va assegurar el següent en una entrevista amb el TOT Sant Cugat: "Quan s'enlaira no és per veure si sona la flauta. Té un cost i una planificació, causa una molèstia important als veïns. Identifiquem la franja horària i el dia més favorable on pensem que hi haurà una actuació en aquesta zona".

Pots veure l'entrevista completa.

Més info: Rodríguez ( cap dels Mossos): “El primer objectiu ha de ser revertir els robatoris”

L'alcaldessa Carmela Fortuny ja va reunir-se amb representants dels Mossos d'Esquadra durant el mes de juliol per tractar el tema de la seguretat i generar sinèrgies entre la policia local i els Mossos per millorar en termes de seguretat.

Més info: La seguretat a Sant Cugat, a anàlisi en una reunió entre l'alcaldessa, Carmela Fortuny i els Mossos

 
Comentaris

Destaquem