L'Hospital General celebra la 7a Jornada de Salut en Ginecologia

Actualització sobre tots els temes controvertits del càncer de mama

L'Hospital Universitari General de Catalunya celebra la VII jornada de salut de ginecologia i obstetrícia i la II Jornada d'actualització en càncer de mama. Aquest any abordarà una posada al dia sobre tots els temes controvertits sobre el càncer de major prevalença en la dona: radiologia, radiodiagnòstic, cirurgia després de la neoadjuvància, la preservació de la fertilitat, la situació actual del gangli sentinella i la localització periquirúrgica de lesions no palpables, entre altres.

La sessió, que se celebra aquest divendres 25 de maig a la sala d'actes de l'Hospital esta organitzada pel Dr. Tomás Cortadellas i la Dra. Paula Argacha de la Unitat de patologia mamària del servei de ginecologia i obstetrícia. L'actualització, que aborda el càncer de mamà de forma integral està dirigida a oncòlegs, radiòlegs, ginecòlegs, obstetres, cirurgians, radioterapeutes, infermeria, gestores de casos...

La inauguració del curs serà a càrrec del Dr. Xavier Mate, director general de Quirónsalud HUGC, Hospital Universitari Sagrat Cor i Hospital del Vallès.

Per finalitzar aquesta jornada sobre actualització en càncer de mama, la Dra. Milagros Martínez del servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari General de Catalunya i presidenta de la secció de Menopausa de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques ens parlarà sobre la pacient supervivent: salut vaginal i òssia, què podem donar?

La clausura anirà a càrrec de la Dra. Marta Guzmán, directora Mèdica de l'Hospital Universitari General de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem