L'Hospital General de Catalunya incorpora alta tecnologia en l'àrea de radiologia

L'HGC incorpora la ressonància magnètica de 3 T, equipada amb un sistema de ressonància sintètica

L'Hospital Universitàri General de Catalunya (HGC), ha inaugurat la renovació de l'àrea de radiologia, innovant en els equipaments, entre els quals destaca una Ressonància Magnètica 3T, d'alta tecnologia i ideal per a diagnòstics en neurologia, medicina de l'esport, proves músculo-esquelètiques, pròstata, mama, pediatria i cardiologia. La de l'HGC és la primera que s'instal·la al Vallès Occidental, i de les primeres que hi ha a tot l'Estat espanyol, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha visitat, el dimecres 13 de febrer aquestes instal·lacions en la inauguració de la seva renovació, conjuntament amb el portaveu del PSC de Sant Cugat, Pere Soler.

Fortuny ha destacat a través de les xarxes socials que es tracta d'una àrea en la qual destaca la "tecnologia per a la millora de la salut de les persones", i que l'HGC és "un hospital de referència per a Sant Cugat".

Per la seva banda, el portaveu socialista, Pere Soler ha volgut felicitar a l'hospital: "Felicitats per la inversió en tecnologia dedicada a la medicina", ha assenyalat també a través de les xarxes socials.

 

 
Comentaris

Destaquem