L'Hospital General se suma al Dia Internacional de la Infermeria amb diversos actes

Un equip d'infermeria atendrà els pacients i visitants prenent la tensió arterial, mesurant la saturació d'oxigen a la sang amb un oxímetre, el nivell de sucre

L'Hospital Universitari General de Catalunya celebra aquest divendres, 11 de maig, el Dia Internacional de la Infermeria amb activitats per reivindicar i informar sobre aquest col·lectiu, que en el centre santcugatenc constitueix gairebé el 60% de la plantilla. La celebració s'emmarca amb la crida de la Direcció d'Infermeria de l'Hospital General que anima el col·lectiu "a demostrar el valor que té la seva professió per a la societat".


Entre les activitats destaca la de l'estand al vestíbul principal, en què un equip d'infermeria atendrà els pacients i visitants prenent la tensió arterial, mesurant la saturació d'oxigen a la sang amb un oxímetre, el nivell de sucre i donant consells sobre diferents cures, com, per exemple, l'auto palpació per a la detecció precoç de tumoracions. En aquest estand els usuaris podran deixar els seus missatges o opinions sobre el servei d'Infermeria en un llibre.

A més, també s'instal·laran dos photocalls, un d'ells en Consultes Externes de Pediatria perquè els nens tinguin un major accés, es donaran globus i es farà un concurs infantil de dibuix amb la temàtica del dia.

Perquè se celebra el Dia Internacional de la Infermeria?

El Dia Internacional de la Infermeria commemora les contribucions de les infermeres a la societat. Per iniciativa del Consell Internacional d'Infermeria, cada 12 de maig se celebra el Dia Internacional de la Infermeria o Dia Internacional de l'Infermer.

La data és un homenatge al naixement de Florence Nightingale, la mare de la infermeria moderna. El tema escollit pel Consell Internacional d'Infermers (CIE) per a aquest any és "Infermeria: Una veu per liderar - La salut és un Dret Humà".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem