contingut promocionat
Penguins L

 

 

L’innovador mètode de natació per a infants i embarassades

El moviment a l'aigua és beneficiós per a la musculatura, les articulacions i millora la coordinació i la nostra capacitat motriu. Descobreix les noves instal·lacions del mètode Penguins

El mètode Penguins, basat en sessions a l’aigua per a tota la família, obre les seves noves instal·lacions al col·legi European International School of Barcelona amb diversos cursos per a tota la família:

Pels bebès de 0 a 2 anys

El moviment millora el desenvolupament cognitiu dels infants i l’aigua és el millor mitjà per moure’s i practicar un esport complet. El mètode Penguins, amb classes dinàmiques i exercicis, afavoreix el desenvolupament cognitiu. El mètode, inspirat en l’escola de natació sueca Linneasimskola, estimula el desenvolupament a nivell psicomotor, sensorial i social i els capacita per sentir-se segurs, àgils i feliços. A les classes es canten en anglès per reforçar la importància de la música.

 

El moviment millora el desenvolupament cognitiu dels infants FOTO: Cedida

El moviment millora el desenvolupament cognitiu dels infants FOTO: Cedida

Dels 2 als 3 anys

En l’etapa nadons l’objectiu és aconseguir una transició autònoma i sense elements de flotació. El mètode es desenvolupa donant confiança de nens i nenes i ensenyant habilitats aquàtiques a través del joc.

L’etapa 3-6 anys

Inspirat en la prestigiosa escola americana de Nova York, Imagine Swimming, en aquestes edats els grups són amb un màxim 4 nens per professor i dividits per nivell. Es treballa sense elements de flotació i amb material creatiu perquè aprenguin ràpid, amb activitats divertides i lúdiques. L’objectiu d’aquesta etapa és guanyar molta confiança i així poder iniciar el treball de la part més tècnica; respiració, flotació i propulsió.

Classes per a embarassades

Impartides per expertes llevadores formades en l’exclusiu mètode AIPAP®, aquestes classes es basen en un programa de sessions de 40 minuts amb l’objectiu de maximitzar la força i l’elasticitat pèlvica. També es millora la condició general de la dona durant l’embaràs. I és que centres mèdics com DEXEUS i múltiples ginecòlegs recomanen el mètode AIPAP® pels beneficis que aporten durant l’embaràs i el part.

Per a més informació: Penguins

 
Comentaris

Destaquem