contingut promocionat
NU CLINIC

L'innovador tractament que acaba amb la papada i s'aplica amb injecció

Belkyra és un nou tractament injectable que corregeix la papada

Si no et sets còmode amb el teu coll pel pas dels anys o perquè no està tan tonificat com t'agradaria, ara tens una solució fàcil i mínim invasivaBelkyra és un nou tractament injectable que corregeix la papada o l'anomenat "coll de gall dindi" o doble mentó. Amb l'edat, es produeixen canvis volumètrics i el coll tendeix a acumular greix i a baixar pel mateix pes.


Aquesta solució no quirúrgica millora la definició i destrueix el greix de la papada. Amb uns resultats que s'aprecien passades 2/3 setmanes, Belkyra funciona atacant a les cèl·lules de greix a través de la injecció d'aquest medicament a la zona a tractar.

Aquest medicament s'encarrega de destruir les cèl·lules adiposes que produeixen la inflamació de sota el mentó, unes cèl·lules que el cos elimina de forma natural.

Entre 2 i 4 sessions cada 4 o 6 setmanes

Belkyra s'administra amb múltiples injeccions directament sobre el greix i la sessió dura entre 20 i 30 minuts i el pacient requereix entre 2 i 4 sessions cada 4 o 6 setmanes. Encara que després del tractament el pacient pot experimentar dolor, petits hematomes o enrogiment de la zona, el fred localitzat calma la sensació de coïssor i baixar la inflamació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem