L'Obra Social "La Caixa" entrega prop de 40.000€ a l'Ateneu i ASDI

Amb aquesta ajuda les dues entitats locals podran desenvolupar els seus projectes en favor dels col·lectius en situació de vulnerabilitat

L'Obra Social "la Caixa" ha aportat prop de 30.000€ a dues entitats santcugatenques per tal que puguin desenvolupar els seus projectes.

Per una banda, l'Ateneu santcugatenc ha rebut 23.260€ per tal de posar en marxa el projecte de l'Espai de lleure. Un servei destinat a persones amb trastorn mental per tal que puguin gaudir dels espais i tallers que ofereix l'Ateneu. L'ajuda econòmica beneficiarà a un total de 43 usuaris.

D'altra banda, l'Associació pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI), ha rebut un total de 15.480€ per tal que 100 usuaris de l'entitat puguin gaudir del projecte 'Temps de lleure, temps de vida'. Una iniciativa que pretén modernitzar els suports informàtics del centre, per tal d'adaptar-los a les diferents discapacitats dels usuaris. A més, també es crearà una oferta de lleure per a infants amb discapacitat intel·lectual i física, que sigui el màxim integral possible.

L'aportació de l'Obra Social "la Caixa", que també s'ha fet a un centre de Cerdanyola i un de Ripollet, correspon a les convocatòries de Promoció de l’Autonomia i Atenció a l’Envelliment, la Discapacitat i a la Lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social.

Es tracta del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any preveu destinar més de 17 milions d’euros a les vuit convocatòries en què es diversifica.

L’objectiu del programa és oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social. Totes aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballen en favor d’aquests col·lectius en risc d’exclusió poden accedir a aquest programa.

 
Comentaris

Destaquem