La 59a Marxa Infantil escalfa motors

Les inscripcions de la Marxa s'obriran el pròxim dimecres, 1 de març

La 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) tindrà lloc el pròxim 2 d'abril. 

L'entitat ja perfila els últims detalls d'aquesta edició que enguany, arriba amb alguna novetat. D'una banda, la limitació per part del Consorci del Parc Natural de Collserola pel que fa al nombre de persones que poden participar, un màxim de 2000, en aquest tipus de cites ha obligat al CMSC a obrir només una modalitat. Així doncs, enguany, només podran participar els nens i nenes d'entre 7 i 12 anys.

Tot i que encara podria haver alguna varietat, el recorregut previst per la 59a edició de la Marxa Infantil és molt similar al de les edicions passades. Així, els participants sortiran i arribaran al parc de Ramon Barnils fent un recorregut d'uns 10,5 quilòmetres i passant per la rambla del Celler, entraran a Collserola pel costat de l'Hípica Can Calders, Torre Cendrera, Can Coll, Torre Ferrera, el Pi d'en Xandri, el camí de l'escola Avenç i el passeig Gaudí. 

La Marxa donarà el tret de sortida a les 9.00 h del matí i l'hora prevista d'arribada dels primers participants és cap a les 12.00h del migdia. En cas de pluja la Marxa se s'ajornaria fins al 8 d'abril. 

Com participar a la Marxa Infantil

Les inscripcions a la 59a Marxa Infantil s'obriran el pròxim dimecres, 1 de març i es tancaran el dilluns, 20 o fins a arribar a les 1.000 parelles inscrites. 

El cost de la inscripció és de 13,5 euros, excepte per als socis del CMSC, que tindran una bonificació de 2,5 euros. Com en edicions anteriors, la Marxa recaptarà 1 euro per participant, que s'entregaran a l'Associació per a la Inclusió de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista, Aprenem. Per la seva banda, la Caixa doblarà la recaptació de les inscripcions i també li entregarà a Aprenem. 

Per a recollir les samarretes, els dorsals i tot el material necessari, caldrà anar a la seu del CMSC entre el 21 i el 29 de març entre les 16.30 h i les 19.30 h. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem