L'establiment més gran d'Ametller Origen obre portes a Sant Cugat

El nou establiment, que compta amb 500 m2, té tots els productes de la marca a més d'un espai de sushi elaborat al moment, una peixateria Ribera-Manero i una fleca Turris

Ametller Origen ha posat en marxa la seva segona botiga a Sant Cugat a la rotonda del Xic. El nou establiment és el més gran de la cadena i compta amb 500 m2, integra, a banda de les seccions pròpies d'Ametller Origen de fruita, verdura, carn, embotits, plats preparats, fruits secs, cremes i sopes, ous i un nou espai de sushi elaborat al moment, una peixateria Ribera-Manero i una fleca Turris.  


La nova botiga ubicada al carrer de Cerdanya, 2 i el carrer de Vic, 28 obre de dilluns a dissabte de les 9.00 a les 21.00 hores, està dotat amb un aparcament soterrani i exterior que supera les 50 places. Dins d'aquest nou projecte d'Ametller Origen es preveu l'obertura d'un restaurant i un espai infantil a la planta superior i que s’inaugurarà el pròxim mes de maig.

D'on provenen els productes d'Ametller Origen?

La fruita, la verdura i les hortalisses, tenen un gran protagonisme FOTO: Artur Ribera

En aquesta segona botiga de la marca la fruita, la verdura i les hortalisses, tenen un gran protagonisme. Aquests productes provindran en la seva majoria dels camps propis que Ametller disposa a l’eix mediterrani, a més dels productes elaborats a l’obrador central d’Olèrdola.

La inauguració ha estat presidida pel director general i co-fundador d'Ametller Origen, Josep Ametller i ha comptat amb la participació de Mercè Conesa, entre altres representants FOTO: Artur Ribera

La inauguració que ha estat presidida pel director general i co-fundador d'Ametller Origen, Josep Ametller ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mercè Conesa i altres representants del consistori. Durant la inauguració, els assistents han pogut recórrer les diferents seccions de la botiga i han pogut degustar diversos productes d'aquest nou espai.

Durant la inauguració desenes de santcugatencs i santcugatenques han pogut fer les seves compres en aquesta botiga, que ha obert les seves portes oferint diversos descomptes.

Durant la inauguració, diversos clients han fet les primeres compres FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem