La campanya 'Posem-li pebrots al càncer' arriba a Sant Cugat

La cita se celebrarà el 2 i 3 de febrer en els 6 supermercats Condis del municipi

La campanya 'Posem-li pebrots al càncer' arriba per tercer any consecutiu a la ciutat. Una campanya que se celebra amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que té lloc el 4 de febrer, i que té per objectiu recaptar fons per als malalts i les famílies d'aquests. 

La iniciativa arriba a Sant Cugat de la mà de l'entitat local Oncolliga, que forma part de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC), qui organitza la campanya. 

Durant el divendres 2 i dissabte 3 de febrer els sis Condis de Sant Cugat vendran bosses de pebrots en les quals hi haurà un pebrot verd i un de vermell per un preu d'1,5 euros. La recaptació es destinarà, íntegrament, a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. 

D'altra banda, amb aquesta cita, la FECEC espera sensibilitzar a la població i solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, així com donar a conèixer les entitats que formen part de la federació. 

La presidenta d'Oncolliga Sant Cugat, Marisol Podio, confia en que la campanya obtingui bons resultas a Sant Cugat. Tal com ha destacat Podio, aquesta "sempre ha tingut molt bona resposta a Sant Cugat". 

Per tal de desenvolupar la campanya, la FECEC busca voluntaris per cobrir les jornades als supermercats. Totes aquelles persones interessades en participar, poden inscriure's en aquest formulari web. D'altra banda, en aquest llistat trobareu el llistat amb els 340 Condis de Catalunya que hi participen en la cita. 

El cartell sencer:

 
Comentaris

Destaquem