La Cavalcada de Reis canvia de recorregut

El motiu principal d'aquest canvi és per garantir la seguretat dels milers de persones que, cada any, assisteixen a la Cavalcada

Un any més, el pròxim 5 de gener arribarà la nit més màgica de l'any amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient

Enguany, la Cavalcada arriba amb dos canvis importants a Sant Cugat. D'una banda, els Amics dels Veterans i la Regalèssia, organitzadors de la cita, han preparat unes noves carrosses per a rebre a Ses Majestats els Reis. Carrosses que s'han estat fent al taller d'escenografia del Teatre-Auditori i que pròximament es podran veure. 

D'altra banda, el canvi més significatiu, serà el recorregut. Per motius de seguretat, després de molts anys aquest canviarà. I és que cada vegada són més els assistents a la Cavalcada de Reis a Sant Cugat i hi ha carrers força estrets que dificulten el correcte funcionament de la Cavalcada. 

Per això mateix, per primera vegada en molts anys, la Cavalcada no passarà per carrers tan tradicionals com el carrer Major, el carrer Santa Maria o el carrer de Valldoreix.

El recorregut:

Els Reis Mags arribaran a les 17.00 h de la tarda en helicòpter al Parc de l'Arborètum, on els rebrà l'alcaldessa, Mercè Conesa i, seguidament, començarà el recorregut.

A les 18.30 h tindrà lloc l'Adoració del nen Jesús a la plaça d'Octavià i a les 20.00 h arribaran a la plaça de Barcelona, on Ses Majestats s'adreçaran als santcugatencs i recolliran les cartes dels nens i nenes. 

Els carrers per on passarà la Cavalcada seran: 

Parc de l'Arborètum, av. Pla del Vinyet, av. de Gràcia, c. de Francesc Moragas, pl. dels Quatre Cantons, c. de Santiago Rusiñol, pl. d'Octavià, pl. de l'om, pl. d'Octavià, c. Plana de l'Hospital, c. de l'Abat Armengol, c. Camí Vell de Sant Cugat, pg. Francesc Macià, c. de la Creu, av. de Cerdanyola, av. de Torreblanca, rbla del Celler, c. de Francesc Moragas, c. de Sant Antoni i pl. de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem