La cavalcada dels Tres Reis a Valldoreix s'acomanyarà de diverses activitats

La cavalcada, que s'estendrà de les 17.00 a les 20.00 hores, s'iniciarà a la plaça de Maria Sabater, amb diverses activitats familiars

Valldoreix viurà una intensa cavalcada de Reis la tarda del dimarts, 5 de gener, amb propostes diverses com música i tallers i que finalitzaran amb la rua dels Tres Reis d'Orient. Les activitats que acompanyaran a la cavalcada, que s'estendrà de les 17.45 a les 20.00 hores, s'iniciarà a la plaça de Maria Sabater a les 17.00 hores, al costat de l’església de l’Assumpció, amb diverses activitats familiars. Així i prèviament a la cavalcada, el grup de música Sandyriverdixie Jazz Band, que interpretarà temes de l’estil de Nova Orleans dels anys 40, s'alternarà amb diversos tallers com el de decorar garlandes de fusta per penjar fotos, fer fanalets i fabricar un tamborí. També hi haurà pintacares. A les 17.45 hores arribaran Melcior, Gaspar i Baltasar en els seus carruatges i es donarà el tret de sortida de la cavalcada.


Una vegada finalitzi la desfilada de Reis es farà una xocolatada per a tothom i apta per a celíacs. L'activitat està organitzada per la secció de Cultura de l'EMD de Valldoreix i en ella col·laboren diverses entitats culturals, així com les associacions Veïnals i particulars.

El recorregut de Ses Majestats

El punt de sortida de la cavalcada es farà entre la cantonada del carrer de Sant Albert i la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer. El recorregut s'iniciarà a la rambla fr Mossèn Jacint Verdaguer, per seguir per la plaça Mas Roig, l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig de l'Oreneta, la plaça dels Ocells, l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola, el passeig del Nard i fins la plaça de Maria Sabater on els Reis faran l’ofrena al nen Jesús i tot seguit es recolliran les cartes a la plaça de l’Assumpció.

 
Comentaris

Destaquem