La centenària Rodó Banys i Cuines és trasllada a unes noves instal·lacions

La mítica botiga s'ubica, a partir d'aquest divendres 8 de juny, al carrer de Sant Ramon, 26, a tocar amb la plaça de Magí Bartralot

Rodó Banys i Cuines inaugurarà la seva nova seu aquest divendres 8 de juny. Un concert de música en directe i unes copetes de cava donaran la benvinguda del nou Rodó de les 18 a les 22h. La nova botiga, que s'ubica en el carrer de Sant Ramon, 26, en ple eix de vianants, s'ha dissenyat com un ampli espai d'exposició "és un espai modern i càlid perquè la gent imagini com pot ser la seva futura llar", explica Santi Garriga Rodó, gerent de
Rodó Banys i Cuines. 


L'establiment que ocupa 110m2 d'exposicióshowroom, està especialitzat en projectes de rehabilitació i en reformes de banys i cuines, i disposa de diversos interioristes per ajudar a dissenyar projectes adaptats a totes les necessitats.

Més de 100 anys d'història

Un projecte de renovació de lavabo de Rodó Banys i Cuines FOTO: Cedida

Rodó és la primera botiga de materials de construcció de Sant Cugat. Amb més de 100 anys d'història en la comercialització de materials per construir i rehabilitar habitatges a la seu del carrer de Rius i Taulet, 6.

L'espai que havia nascut com un magatzem de material per la construcció, va evolucionar cap a un estudi d'interiorisme i darrerament el showroom. Actualment Rodó Banys i Cuines compta amb les darreres innovacions en matèria de realitat virtual aplicada al disseny d'espais. A més, Rodó participa en les fires més prestigioses com les de les dues ciutats europees de Milà i Frankfurt, un fet que els permet estar al capdavant de les darreres tendències tal com argumenta Imma Aguas, sòcia de Rodó Banys i Cuines.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem