La Comissió de la Festa de Tardor busca relleu

El lema d'enguany de la celebració serà 'No perdis el tren!'

Després de molts anys al capdavant de la Festa de Tardor, la comissió de la Festa de Tardor vol fer un pas al costat perquè gent amb ganes, idees noves i motivació, agafi les regnes de la coordinació de la Festa. Així ho han explicat en un comunicat aquest divendres, 14 de juny.

Per aquest motiu, s'ha obert un període de presentació de propostes perquè els representants de les entitats de Sant Cugat que en tinguin ganes puguin expressar si volen formar part d'aquesta nova comissió.

Les propostes es podran presentar al correu de la Festa de Tardor, festatardorsc@gmail.com, fins a l'assemblea que se celebrarà el pròxim 12 de setembre a les 20 hores a la Casa de Cultura, on es presentarà i es ratificarà la nova comissió.

L'edició de la Festa de Tardor d'aquest 2017 serà un any de relleu, ja que ja està força encarrilada, com s'afirma al comunicat, i la nova comissió començarà a treballar pensant en la celebració del 2018.

A més, l'edició d'enguany ja té lema. Serà 'No perdis el tren!', en relació a la celebració del centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat. A partir d'aquest lema es desenvoluparà, durant l'estiu, el manifest de la Festa de Tardor 2017.

 
Comentaris

Destaquem