La commemoració del Dia contra la Violència Masclista marca l'agenda del cap de setmana

El municipi de Sant Cugat celebra diferents activitats en contra la violència de genère

Arriba un nou cap de setmana ple d'activitats diverses per fer gaudir a la gent de Sant Cugat. Aquesta és la selecció d'algunes de les més interessants, molt marcades per la commemoració del Dia Mundial contra la Violència de Gènere:

Dia 23 de novembre

El divendres comença amb l'activitat matinal Espai nadó, d'11:30 h fins a les 12:30 h, que tindrà lloc a la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres. A la tarda, de 20 h a 22 h, hi ha un Taller de defensa personal per a dones i exposició de dades de violència masclista al Centre d'Arts Marcials Mugendo de Sant Cugat. Per acabar el dia hi ha el concert Trio de Barcelona, al Teatre-Auditori de 21 h fins a les 22:30 h.

Dia 24 de novembre

El dissabte obre amb diverses activitats matinals. A les 10 h fins a les 12 h, hi ha una No t'ho perdis... Caminada per descobrir els circuits saludables, amb el punt de sortida des del Centre d'Atenció Primaria (CAP) Sant Cugat. Al matí, a la plaça Octavià hi ha una lectura pública amb el nom de "Cultura popular lliure de masclisme", a les 10:30 h. Pels més petits de la colla, hi ha una activitat interessant amb el Diverdissabtes de ciència. "Som químics, fem pasta dentrífica", al Casal de Mira-Sol de 11:30 h a 13 h. El dissabte a la tarda, hi ha l'acte de cloenda de l'exposició "Blue Collar Workers V0.2" al Centre d'Art Maristany, de 19 h fins a les 20 h.

Dia 25 de novembre

A les 9 h hi ha una sortida des de la plaça de la Vila, per anar a les Passejades per Collserola. Fonts de Collserola. Al migdia, de 12 h fins a les 14h, per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere hi ha el Taller col·lectiu. "Explica-ho! Juntes fem visibles les violències"  a la plaça Octavià. A la mateixa hora, se celebra una Sessió oberta de tai-txí, al carrer Rovellat. Per concloure les activitats del cap de setmana, hi ha el Mercat del disseny que ocuparà la jornada de diumenge, entre les 9 h i les 16 h, al Mercantic.

 

 
Comentaris

Destaquem