La cuina més tradicional amb productes de proximitat

Coincidint amb aquesta època de calçots, La Bolera compta amb una àmplia oferta de menús tancats per a grups, per degustar amb els amics, la família o els companys de feina

La Bolera, un dels mítics restaurants de Sant Cugat enceta nova temporada amb els seus clàssics plats de cuina catalana. A les seves típiques verdures i carns a la brasa amb denominació d'origen, amanides, torrades, i esqueixades, ara se suma el producte de temporada per excel·lència: el calçot. Un calçot preparat a l'estil tradicional que comença una vegada el restaurant rep els calçots directament del pagès. Un cop a La Bolera, aquest es prepara a la brasa, s'emplata en una teula i s'acompanya d'una salsa romesco fet a casa i amb productes de primera qualitat.


Coincidint amb aquesta època de calçots, La Bolera compta amb una àmplia oferta de menús tancats per a grups, per degustar amb els amics, la família o els companys de feina i que s'acompanyen dels plats que han fet d'aquest establiment un lloc indispensable de la ciutat. La Bolera s'ubica a escassos metres del Monestir i finalitza els seus àpats amb vins i unes postres en què les textures, els sabors i tradició tenen una gran importància.

Més sobre La Bolera

El restaurant, que es va fundar el 1984, compta amb quatre sales decorades amb un ambient rústic i de tradició catalana on degustar els plats més típics de la cuina catalana i mediterrània. Els menjadors, distribuïts en zones diferenciades, poden oferir àpats tant per a parelles com per a grups, siguin empreses o grups grans i petits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem