La CUP demanarà al ple que s'habilitin columnes publicitàries per a les entitats

La formació demana que s'instal·lin els coneguts pirulins a les zones més transitades de la ciutat

La CUP vol que les entitats santcugatenques puguin comunicar-se amb la ciutadania a través d'una xarxa de columnes publicitàries. La formació política subratlla el "ric i dinàmic teixit associatiu molt vinculat a la vida del poble" i en l'actual situació de manca de recursos, fet pel qual reclama per a ells "espais, difusió i suport per al seu ple desenvolupament". Per fer-ho possible, la formació elevarà la petició durant el transcurs del pròxim ple municipal, previst pel dilluns 19 d'octubre.



Des de la CUP assenyalen que l'actual xarxa de pirulins no és útil per a les entitats, ja que "estan monopolitzats per la publicitat comercial de grans empreses i discoteques", i recorda la necessitat d'establir un lloc per anunciar l'activitat de les associacions locals, la qual "es va dur a una declaració institucional al Ple de març de 2011 en què l’Ajuntament es comprometia a instal·lar una xarxa de plafons a l’espai públic i als equipaments municipals per a ús exclusiu de les entitats".


En la seva moció, el grup apunta que les cartelleres s'hauran d'instal·lar, com a mínim, a les places d'Octavià, de Sant Pere, de Barcelona, de Lluís Millet, d'en Coll i també davant de la Biblioteca Marta Pessarrodona, la de Gabriel Ferrater, a l'estació de la Floresta i també a la de Valldoreix i Mira-sol i davant el Centre Cívic de les Planes. A més, la petició recull, entre altres, que s'apliqui una moratòria en les sancions a les entitats que pengen cartells a llocs on no està permès, ja que fa més de dos anys que es va assumir aquest compromís.

 
Comentaris

Destaquem