La CUP-PC demana que s'actualitzi el Fons de Patrimoni Sòl i Habitatge

És un fons reservat per adquirir i urbanitzar sòl destinat a habitatge de protecció pública

La CUP-PC de Sant Cugat del Vallès demanarà al ple municipal del mes d'abril que es demani un informe a la Sindicatura de Comptes per actualitzar l'ús dels recursos i el seguiment del Fons de Patrimoni Sòl i Habitatge (PMSH). Un fons que l'ajuntament reserva per a ser utilitzat per l'adquisició i urbanització del sòl destinat a habitatges de protecció pública, a la conservació i rehabilitació dels béns propis del patrimoni o a la construcció de sistemes urbanístics de titularitat pública.

D'aquesta manera, demanen posar al dia tots els aspectes pendents de materialització del Fons de Patrimoni Sòl i Habitatge per tal que el fons sigui eficient. També proposen enregistrar en la comptabilitat financera les operacions d'adquisició de béns i drets, així com no finançar despeses corrents amb els ingressos derivats de l'alienació o gravamen de béns i drets patrimonials.

Igualment, proposen millorar els mecanismes per tant que quedi clar i constatat que els fons obtinguts per l'alienació de terrenys del PMSH o els obtinguts per cessió obligatòria o gratuïta s'integrin al Fons o es destinin a finançar ampliacions o conservacions d'aquest.

 
Comentaris

Destaquem