La CUP-PC proposa la creació d'una Taula pel benestar animal

També proposa a través d'una moció que presentarà al pròxim ple la creació de la figura d'agent ciutadà pel Benestar Animal

La CUP-PC presentarà el pròxim dilluns 18 d'abril una moció perquè l'Ajuntament creï una Taula pel benestar animal i la figura de l'agent ciutadà pel Benestar Animal. Argumenta la CUP-PC que hi ha molts actors interessats en el benestar animal a la ciutat i que fins ara no hi ha hagut un espai comú de trobada per a aquestes persones i col·lectius. 

"Els punts de trobada per establir sinergies entre les persones, col·lectius i autoritats sempre són positius per la ciutat, estalvien recursos i coresponsabilitzen a la ciutadania fent les decisions més participatives i democràtiques", diu la moció. La CUP també afegeix que "és obligació dels ajuntaments vetllar per la salut de la comunitat i controlar tots els elements que puguin generar problemes de salubritat, superpoblacions animals i/o vectorials".

Finalment diu per fer coresponsable la ciutadania no només es pot fer a través de la participació sinó també per mitjà de la formació contínua amb iniciatives com el curs d'Agent pel Benestar Animal.

 
Comentaris

Destaquem